Asayiş

Gazipaşa Havalimanına inen yolcu uçağının lastiği patladı

Antalya'nın alanya-gazipaşa havalimanında piste iniş yaypan yolcu uçağınnı lastiğ ipatladı. ?nişi gerçekleştiren uçaktaki yolcular güvenle tahliye edilirken uçak bakım için aprona alındı.

Gazipaşa Havalimanına inen yolcu uçağının lastiği patladı
09-05-2024 12:52
7,12,17,9,4,46,47,14,13

Antalya’nın Gazipaşa-Alanya Havalimanında piste iniş yapan yolcu uçağının lastiği patladı. İnişi gerçekleştiren uçaktaki yolcular güvenle tahliye edilirken uçak bakım için aprona alındı.


Edinilen bilgiye göre, Corendon Havayollarına ait yolcu uçağının Gazipaşa-Alanya Havalimanına inişi sırasında lastiği patladı. Kısa süreli panik yaşanan uçakta iniş problemsiz tamamlanırken yolcular tahliye edildi. Uçak ise bakım için aprona alındı. Kaymakamlıktan açıklama


Gazipaşa Kaymakamlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Corendon Havayollarına ait Köln’den kalkan yolcu uçağı Gazipaşa Havalimanında piste indikten sonra lastiği patlamış olup uçak pistin ortasında kalmıştır. Uçağın bütün yolcuları problemsiz bir şekilde tahliye edilmiş olup; uçağın pistten çekilmesi için Antalya Havalimanından destek beklenmektedir. Bugünkü diğer mevcut uçuşlarımız iptal edilmiş olup Antalya’ya yönlendirilmiştir" denildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER