
Tavşanlı’da Yeşilay Cemiyeti ile İlçe Milli eğitim Müdürlüğü yetkilileri arasında yapılan görüşmede, yeni eğitim-öğretim yılında gençleri zararlı alışkanlıklardan korumak ve farkındalık oluşturmak amacıyla yapılabilecek ortak çalışmalar ele alındı.
Yeşilay Cemiyeti temsilciliği tarafından önümüzdeki günler için yeni projeler hayata geçirilecek. Yeşilay Cemiyeti, Genel Merkez tarafından başlatılan proje kapsamında il ve ilçelerdeki Milli Eğitim Müdürlüklerine yönelik ziyaret programını sürdürüyor. Bu çerçevede, Yeşilay Tavşanlı İlçe Temsilcisi Celalettin Altay ve beraberindeki Serkan Hüsnü Korkmaz, Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Küçükkağnıcı’yı makamında ziyaret etti. Eylül ayı faaliyet planı doğrultusunda gerçekleşen ziyarette, yeni eğitim-öğretim yılında gençleri zararlı alışkanlıklardan korumak ve farkındalık oluşturmak amacıyla yapılabilecek ortak çalışmalar ele alındı. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen toplantıda, öğrencilere yönelik kamp faaliyetleri düzenlenmesi, "Yeşil Vatan İçin Orman Yürüyüşü" gibi etkinliklerle gençlerin doğayla buluşturulması ve okullarda rehberlik faaliyetleri kapsamında çeşitli seminerlerin organize edilmesi gibi konularda iş birliği yapılması kararlaştırıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Küçükkağnıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yeşilay’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve özellikle gençlere yönelik koruyucu ve önleyici faaliyetlerde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.
HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA