İnsan

Gölbaşı’nda deprem konutlarında kar temizleme çalışması

ADIYAMAN’IN GÖLBAŞI İLÇESİNDE, YENİŞEHİR DEPREM KONUTLARINDA YOĞUN KAR YAĞIŞI SONRASI YOLLARIN KAPANMAMASI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI.

Gölbaşı’nda deprem konutlarında kar temizleme çalışması
24-01-2026 10:44

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, Yenişehir deprem konutlarında yoğun kar yağışı sonrası yolların kapanmaması için çalışmalar başlatıldı.


Gölbaşı İlçe Kaymakamlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda iş makineleriyle yollar temizlenerek ulaşımın aksamaması sağlandı.


Kaymakamlık yetkilileri, vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve güvenli ulaşımı sağlamak amacıyla karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti. Özellikle deprem sonrası inşa edilen Yenişehir konutlarında yaşayan vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ekiplerin sahada aktif görev yaptığı ifade edildi.


Çalışmaların, kar yağışının devam etmesi halinde düzenli olarak sürdürüleceği ve gerekli önlemlerin alınacağı bildirildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER