Asayiş

Gömeç’te bir kişi boğulma tehlikesi geçirdi: Cankurtaranlar saniyelerle yarıştı

BALIKESİR'İN GÖMEÇ İLÇESİNDE BULUNAN DALIŞ KÖYÜ SAHİLİNDE DENİZE GİREN BİR KİŞİ BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ. CANKURTARANLARIN HIZLI MÜDAHALESİYLE VATANDAŞ KURTARILDI.

Gömeç’te bir kişi boğulma tehlikesi geçirdi: Cankurtaranlar saniyelerle yarıştı
16-07-2026 18:11

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde bulunan Dalış Köyü sahilinde denize giren bir kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Cankurtaranların hızlı müdahalesiyle vatandaş kurtarıldı.


Edinilen bilgiye göre, Gömeç sahilinde denizde çırpınan vatandaşa ilk müdahale, Balıkesir İtfaiyesi cankurtaranları ile Dalış Köyü personelleri tarafından yapıldı. Ekiplerin hızlı ve koordineli müdahalesi sayesinde vatandaş kısa sürede sudan çıkarılarak güvenli alana alındı. Balıkesir İtfaiyesi cankurtaranları ile Dalış Köyü personellerinin dikkatli ve zamanında müdahalesi faciayı önledi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER