Genel

Gönüllü kahramanlara moral ziyareti

Kocaeli büyükşehir belediyesi genel sekreter yardımcısı ebubekir ardıç ile itfaiye dairesi başkanı ömer islamoğlu, 9 aylık süreçte 45 olaya müdahale eden maşukiye gönüllü itfaiyecilerini ziyaret ederek tebrik ve teşekkür etti.

Gönüllü kahramanlara moral ziyareti
12-06-2025 10:41

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ebubekir Ardıç ile İtfaiye Dairesi Başkanı Ömer İslamoğlu, 9 aylık süreçte 45 olaya müdahale eden Maşukiye Gönüllü İtfaiyecilerini ziyaret ederek tebrik ve teşekkür etti.


Ziyarette, gönüllü ekiplerin çalışmaları hakkında bilgi alındı ve sahada yürüttükleri özverili hizmetlerden dolayı teşekkür edildi. Yaklaşık 9 aylık süreçte 45 olaya başarıyla müdahale eden Maşukiye gönüllü itfaiyecileri, yangın, kurtarma ve benzeri acil durumlara hızlı müdahaleleriyle takdir topladı.


Maşukiye gönüllü itfaiyecileri; Maşukiye, Kuzuyayla, Derbent, Eşme, Acısu ve Suadiye bölgelerinde görev yapan 16 gönüllü kişiden oluşuyor. Ekipler, bölgedeki afet ve acil durumlara ilk müdahaleyi sağlayarak profesyonel ekiplerin yükünü hafifletiyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER