Gündem

Gürün’de kar yağışı etkili oldu, görüş mesafesi yer yer 50 metreye düştü

SİVAS’TA GÜN BOYUNCA ARALIKLARLA YAĞAN KAR, ULAŞIMDA AKSAMALARA DA NEDEN OLDU. GÜRÜN İLÇESİNDEKİ GEÇİTLERDE KONTROLLÜ GEÇİŞ SAĞLANDI.

Gürün’de kar yağışı etkili oldu, görüş mesafesi yer yer 50 metreye düştü
14-11-2025 18:30

Sivas’ta gün boyunca aralıklarla yağan kar, ulaşımda aksamalara neden oldu. Gürün ilçesindeki geçitlerde kontrollü geçiş sağlandı.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı kod ile uyardığı Sivas’ta önceki gün başlayan yağmur, sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı, şehir merkezine kadar indi. Koyulhisar ve Doğanşar ilçelerinin yanı sıra Gürün’de de yoğun kar yağışı görüldü. Mazıkıran ve Ziyaret mevkilerinde etkili olan yağış, sürücülere zor anlar yaşattı. Görüş mesafesinin yer yer 50 metreye düştüğü geçitlerde karayolları ekipleri tuzlama çalışması yaptı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER