Asayiş

Hatay’da fırtınanın etkisiyle 5 tekne ve 1 yat alabora oldu

HATAY (İHA) - HATAY'IN İSKENDERUN İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN ŞİDDETLİ FIRTINA, BALIKÇI BARINAĞINDA BÜYÜK HASARA YOL AÇTI. FIRTINANIN ETKİSİYLE 5 TEKNE VE 1 YAT ALABORA OLURKEN, DEVRİLEN TEKNELER VİNÇ YARDIMIYLA TEK TEK SUDAN ÇIKARTILDI.

Hatay’da fırtınanın etkisiyle 5 tekne ve 1 yat alabora oldu
07-12-2025 01:20

Hatay’ın İskenderun ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına, balıkçı barınağında büyük hasara yol açtı. Fırtınanın etkisiyle 5 tekne ve 1 yat alabora olurken, devrilen tekneler vinç yardımıyla tek tek sudan çıkartıldı.


Olay, akşam saatlerinde İskenderun Balıkçı Barınağı’nda meydana geldi. Gece boyunca etkisini sürdüren kuvvetli rüzgar ve dalgalar, barınakta demirli bulunan teknelerin irtibat halatlarını kopararak devrilmelerine yol açtı. Fırtınanın şiddetine dayanamayan 5 tekne ile 1 yat suya gömülerek alabora oldu.


Durumu fark eden balıkçılar, barınağa gelerek teknelerini kurtarmak için çalışma başlattı. Belediye ekipleri ve vinçler yardımıyla devrilen tekneler teker teker sudan çıkartıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER