Genel

Havran’da tarımsal sulama alanları incelendi

Balıkesir il tarım ve orman müdürü hüseyin düzgün, devlet su işleri (dsi) bölge müdürü olcay çubukçu ve havran ilçe tarım ve orman müdürü mehmet emre çakan, havran'ın tepeoba mahallesi'nde tarımsal sulama sahası araştırma çalışmaları için incelemelerde bulundu.

Havran’da tarımsal sulama alanları incelendi
02-09-2025 12:18

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Düzgün, Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürü Olcay Çubukçu ve Havran İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Emre Çakan, Havran’ın Tepeoba Mahallesi’nde tarımsal sulama sahası araştırma çalışmaları için incelemelerde bulundu.


Yetkililer, Tepeoba Mahallesi’ndeki tarımsal sulama potansiyelini değerlendirmek üzere bir araya geldi. Yapılan incelemelerde, bölgenin su kaynakları ve sulama ihtiyacı üzerine değerlendirmeler yapıldı. Yetkililerin, bölgedeki tarımsal üretimin desteklenmesi ve sulama altyapısının geliştirilmesi amacıyla bu tür çalışmaların devam edeceği belirtildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER