Eğitim

Havza’da öğretmenlere takdir, yüzme projelerine tam destek

HAVZA KAYMAKAMI MUSTAFA AYVAT, İLÇEDE SPOR ORGANİZASYONLARI, GENÇLİK ETKİNLİKLERİ VE RESMİ TÖRENLERDE GÖSTERDİKLERİ ÖZVERİLİ ÇALIŞMALAR NEDENİYLE BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİNE BAŞARI BELGESİ VERDİ.

Havza’da öğretmenlere takdir, yüzme projelerine tam destek
10-04-2026 16:02

Samsun Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, ilçede spor organizasyonları, gençlik etkinlikleri ve resmi törenlerde gösterdikleri özverili çalışmalar nedeniyle beden eğitimi öğretmenlerine başarı belgesi verdi.


Öğretmenleri makamında kabul eden Kaymakam Ayvat, ilçedeki sosyal ve sportif etkinliklerin düzenli şekilde yürütülmesinde önemli rol oynadıklarını belirterek, katkılarından dolayı teşekkür etti. Ayvat, beden eğitimi öğretmenlerinin öğrencilere rol model olduğunu vurguladı. "Geleceğe Kulaç Atıyorum"


Öte yandan Havza’da yürütülen yüzme projeleri kapsamında "Geleceğe Kulaç Atıyorum" ve "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" çalışmaları hakkında Kaymakam Ayvat’a bilgi verildi. Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, yüzlerce çocuğa temel yüzme eğitimi verildiğini ve yetenekli sporcuların yetiştirildiğini aktardı.


Kaymakam Ayvat ise projelerin çocukların gelişimine katkı sunduğunu belirterek, sporun yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmaların süreceğini ifade etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER