Genel

Hayırsever İşadamı Keleşoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bir süredir tedavi gördüğü İstanbul’da önceki gün 91 yaşında vefat eden hayırsever iş adamı Ahmet Keleşoğlu, Konya’da son yolculuğuna uğurlandı.

Hayırsever İşadamı Keleşoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı
16-01-2015 16:30
22-12-2023 18:15

Hayırsever iş adamı Ahmet Keleşoğlu için Mürşitpınar Camisi’nde cuma namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Konya Valisi Muammer Erol, Konya Milletvekili Cem Zorlu, Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Orhan Erdem, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, yakınları, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının kılınmasının ardından Keleşoğlu’nun cenazesi omuzlara alınarak Musalla Mezarlığı’nda dualarla defnedildi.

Selçuk ve As Ecza Depoları sahibi ve Aksel Holding Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever işadamı Ahmet Keleşoğlu iki aydır İstanbul Amerikan Hastanesi’nde tedavi görüyordu. 1924 Karaman Ermenek doğumlu olan Ahmet Keleşoğlu eğitim, kültür, sağlık, turizm alanındaki projeleri ve yardım amaçlı büyük maddi ve manevi destekleriyle biliniyordu.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER