Asayiş

Hortum ve yıldırım Havran’da hasara yol açtı

BALIKESİR’İN HAVRAN İLÇESİNDE DÜN AKŞAM SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN YOĞUN YAĞIŞ VE FIRTINA HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ. İLÇEYE BAĞLI ESELER MAHALLESİ’NDE HORTUM MEYDANA GELİRKEN, KOBAKLAR MAHALLESİ’NDE YILDIRIM DÜŞMESİ SONUCU BİR EVDE YANGIN ÇIKTI.

Hortum ve yıldırım Havran’da hasara yol açtı
28-10-2025 12:16

Balıkesir’in Havran ilçesinde dün akşam saatlerinde etkili olan yoğun yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. İlçeye bağlı Eseler Mahallesi’nde hortum meydana gelirken, Kobaklar Mahallesi’nde yıldırım düşmesi sonucu bir evde yangın çıktı.


Edinilen bilgiye göre, hortum nedeniyle bazı iş yerleri ve tarım arazilerinde hasar meydana geldi. Yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangına itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ve belediye ekiplerinin, yaşanan olumsuzlukların ardından gece boyunca sahada oldukları, ilçe genelinde tüm birimlerin teyakkuz halinde bulunduğu bildirildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER