Asayiş

İniş takımı arızalanan SunExpress uçağı paniğe neden oldu

GAZİANTEP HAVALİMANI’NDA İNİŞ YAPMAK ÜZERE OLAN SUNEXPRESS’E AİT YOLCU UÇAĞININ İNİŞ TAKIMLARINDA MEYDANA GELEN TEKNİK ARIZA, YOLCULAR VE HAVALİMANINDA BULUNANLAR ARASINDA KISA SÜRELİ PANİĞE NEDEN OLDU.

İniş takımı arızalanan SunExpress uçağı paniğe neden oldu
22-06-2026 17:55

Gaziantep Havalimanı’na iniş yapmak üzere olan SunExpress’e ait yolcu uçağının iniş takımlarında meydana gelen teknik arıza, yolcular ve havalimanında bulunanlar arasında kısa süreli paniğe neden oldu.


Edinilen bilgiye göre, Zürih’ten Gaziantep Havalimanı’na gelerek iniş yapan SunExpress uçağının iniş takımlarında teknik bir sorun meydana geldi. Arızanın fark edilmesinin ardından havalimanında kısa süreli panik yaşanırken, ekipler olaya hızla müdahale etti. Uçağın güvenli şekilde iniş yapmasının ardından pistte önlem amaçlı temizlik ve bakım çalışması başlatıldı. Yapılan çalışmalar nedeniyle havalimanındaki uçuşlara da geçici olarak ara verildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Gaziantep Havalimanı’nın yeniden uçuş trafiğine açılacağı öğrenildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER