Marmaris

İYİ Parti'den Emniyet Müdürü Seyhan'a Ziyaret

İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı İdris Keşan ve yönetim kurulu üyeleri, göreve yeni başlayan Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Samed Seyhan'ı ziyaret ederek ilçe güvenliği üzerine görüş alışverişinde bulundu.

İYİ Parti'den Emniyet Müdürü Seyhan'a Ziyaret
17-07-2025 14:40
17-07-2025 14:47

İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı İdris Keşan ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Samed Seyhan'a bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Keşan'a, Kadın Aile ve Sosyal Hizmetler Başkanı Yeliz Küçük Demir ile yönetim kurulu üyeleri Fatma Güzel, Uğur Şimşek ve Metin Erdoğan da eşlik etti.

Görüşme sırasında, Marmaris'in genel güvenlik durumu, toplumsal huzur ve emniyet teşkilatının ilçedeki çalışmaları üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İlçe Başkanı İdris Keşan, Müdür Seyhan'a yeni görevinde başarılar diledi.

İlçe Emniyet Müdürü Samed Seyhan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Marmaris'in güvenliği için tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte özveriyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.


Editor : Arzu BARIŞKANER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER