Genel

İzmir’de şehit çocuklar unutulmadı

İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, "23 ARALIK DÜNYA ŞEHİT ÇOCUKLAR GÜNÜ" KAPSAMINDA KARABAĞLAR’DA DUYGU DOLU BİR PROGRAMA İMZA ATTI. "RUHUMUN RUHU REEM" SLOGANIYLA DÜZENLENEN ETKİNLİKTE, ÖĞRENCİLERİN GAZZE’DE HAYATINI KAYBEDEN AKRANLARI İÇİN ÇİZDİĞİ RESİMLERDEN OLUŞAN SERGİ İLGİ ÇEKTİ.

İzmir’de şehit çocuklar unutulmadı
23-12-2025 16:34

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, "23 Aralık Dünya Şehit Çocuklar Günü" kapsamında Karabağlar’da duygu dolu bir programa imza attı. "Ruhumun Ruhu Reem" sloganıyla düzenlenen etkinlikte, öğrencilerin Gazze’de hayatını kaybeden akranları için çizdiği resimlerden oluşan sergi ilgi çekti.


Karabağlar Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen programa İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu, Karabağlar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatma Demirci, çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Gazze’nin acısı tuvale yansıdı


Programın en dikkat çeken bölümlerinden biri, öğrencilerin Gazze’de şehit düşen çocuklar için hazırladığı resim sergisi oldu. Protokol üyeleri ve davetliler tarafından gezilen sergide, çocukların gözünden savaşın acı yüzü ve masumiyetin yansımaları incelendi. Dualarla anıldılar


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Program akışında yer alan tiyatro gösterisi, şiir ve koro performansı, salondakilere duygusal anlar yaşattı.


Program sonunda düzenlenen ödül töreni ile günün anlamını pekiştiren çalışmalara imza atan öğrenciler ödüllendirildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER