Eğitim

Karabük Üniversitesi’nde “Kariyer Konuşmaları” devam ediyor

Karabük üniversitesi’nde öğrencileri iş dünyasıyla buluşturmak amacıyla düzenlenen kariyer konuşmaları devam ediyor.

Karabük Üniversitesi’nde “Kariyer Konuşmaları” devam ediyor
10-05-2024 16:02
7,12,17,9,4,46,47,14,13

Karabük Üniversitesi’nde öğrencileri iş dünyasıyla buluşturmak amacıyla düzenlenen Kariyer Konuşmaları devam ediyor.


Karabük Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü Kulübü (IEEE) tarafından Kariyer Konuşmaları’nda büyük bir elektronik ve telekomünikasyon holdinginin CEO’su Dr. Hüseyin Halıcı öğrencilerle buluştu.


Karabük Üniversitesi Hamit Çepni Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte Halıcı, Endüstri 4.0 ve Toplum 5.0 hakkında öğrencilere bilgi verirken, sektörel tecrübelerinden söz etti.


Etkinlik öncesi yaptığı röportajda şirketi 1994 yılında üç arkadaş olarak kurduklarını belirten Halıcı, “Endüstriyel otomasyon alanında hizmet veren firmalarımızla bugüne kadar yolculuğumuz devam etti. Burada olmaktan keyif alıyorum çünkü öğrenci arkadaşlarla beraber hem onlara tecrübelerimi aktarıyorum hem de onların düşünceleri, fikirleri ve sorularıyla beraber nasıl bir gelecek bizi bekliyor teyit etmiş oluyorum. Onun için bu tür etkinlikleri önemsiyor ve katılıyorum. Hepsine de hem öğrencilik hayatında hem de bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


Etkinlik Hüseyin Halıcı’nın öğrencilerin sektör hakkında ve Endüstri 4.0 ve Toplum 5.0 hakkında sorularını cevaplaması ile sona erdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER