Asayiş

Kayıp olarak aranıyordu, ormanlık alanda ölü bulundu

BÖLGEYE POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Kayıp olarak aranıyordu, ormanlık alanda ölü bulundu
24-07-2026 08:56

Adana’da kayıp olarak aranan genç ormanlık alanda ölü olarak bulundu. Gencin ölüm sebebi yapılacak otopsiyle belirlenecek.


Olay, Sarıçam ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi’ndeki ormanlık alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Oğuzhan Kocamanoğlu (27) bir süre önce evden çıkıp bir daha gelmedi. Ailesi bunun üzerine polise kayıp ihbarında bulundu.


Ormanlık alanda yerde hareketsiz yatan birini gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yerde hareketsiz olarak yatan kişinin Oğuzhan Kocamanoğlu olduğunu belirledi.


Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Kocamanoğlu’nun öldüğü tespit edildi. Kocamanoğlu’nun cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kocamanoğlu’nun ölüm nedeni yapılacak otopsiyle belirleneceği öğrenildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER