Spor

Kispetler giyildi, sezon hazırlıkları hızlı başladı

KÖRFEZ GENÇLERBİRLİĞİ YAĞLI GÜREŞ TAKIMI, YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI. 13 SPORCUDAN OLUŞAN EKİP, KATILACAĞI GÜREŞLERDE MADALYA VE PUANLAR TOPLAYARAK KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE ÇOK SAYIDA PEHLİVANLA KATILMAYI HEDEFLİYOR.

Kispetler giyildi, sezon hazırlıkları hızlı başladı
10-04-2026 11:41

Körfez Gençlerbirliği Yağlı Güreş Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı. 13 sporcudan oluşan ekip, katılacağı güreşlerde madalya ve puanlar toplayarak Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne çok sayıda pehlivanla katılmayı hedefliyor.


Körfez Gençlerbirliği Yağlı Güreş Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı. KBB Yağlı Güreş Antrenman Salonu’nda çalışmalarını sürdüren ve 13 sporcudan oluşan ekip, tecrübeli isimler yönetiminde antrenman yapıyor. Farklı boylarda genç pehlivanlardan kurulu Körfez ekibi, sezon boyunca katılacağı güreşlerde puan ve madalyalar toplayarak tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne çok sayıda sporcu ile katılmayı hedefliyor.


Körfez GB Güreş Koordinatörü Veysel Şirin yaptığı açıklamada, "Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak minder ve yağlı güreşlere önem veriyoruz. Yeni sporcuların yetişmesi için alt yapıyı güçlendirirken, mevcutların da tecrübe etmesi için özel çalışmalar yapıyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımıza plan ve hedeflerimiz doğrultusunda kispetlerimizi giyerek başladık. 2026 hedefimiz, lig ve bölgesel güreşlerde madalya kazanmak ve ardından Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde çok sayıda sporcuyla kürsüye çıkmaktır" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER