Eğitim

KMÜ’de güvenlik ve koruma programı öğrencilerine silah ve atış eğitimi verildi

Karamanoğlu mehmetbey üniversitesi (kmü) sosyal bilimler meslek yüksekokulu özel güvenlik ve koruma programı öğrencilerine silah ve atış bilgisi dersi çerçevesinde eğitim verildi.

KMÜ’de güvenlik ve koruma programı öğrencilerine silah ve atış eğitimi verildi
24-05-2024 12:59

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencilerine silah ve atış bilgisi dersi çerçevesinde eğitim verildi.


Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölümü Özel Güvenlik ve Koruma Programı son sınıf öğrencileri, emniyet mensupları tarafından verilen uygulamalı eğitimle mesleki becerilerini geliştirme fırsatı buldu. Teorik bilgilerini pratikte uygulayabilmeleri ve profesyonel anlamda kendilerini daha iyi hazırlayabilmeleri amacıyla düzenlenen eğitimle öğrenciler, belirlenen hedeflere gerçek silahlarla ateş ederek aldıkları bilgi ve direktifleri uyguladı. Emniyet mensupları tarafından verilen eğitimde, silah güvenliği ve doğru atış tekniklerinin yanı sıra acil durumlarda alınması gereken önlemler ve güvenlik protokolleri de kapsamlı bir şekilde ele alındı.


Özel Güvenlik ve Koruma Programı Öğretim Görevlisi Bekir Çağlar Çam, bu tür uygulamalı eğitimlerin öğrencilerin mezun olduktan sonra iş hayatında karşılaşabilecekleri durumlara daha hazırlıklı olmalarını sağladığını vurgularken, emeği geçen tüm emniyet mensuplarına teşekkür etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER