Spor

Korkut’ta atletizm antrenmanları sürüyor

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI SPOR OKULLARI KAPSAMINDA KORKUT FUTBOL SAHASI’NDA DÜZENLENEN ATLETİZM ANTRENMANLARI, UZMAN ANTRENÖRLER EŞLİĞİNDE YOĞUN KATILIMLA DEVAM EDİYOR.

Korkut’ta atletizm antrenmanları sürüyor
24-10-2025 17:17

MUŞ (İHA) – Muş’un Korkut ilçesindeki futbol sahasında düzenlenen atletizm antrenmanları, uzman antrenörler eşliğinde yoğun katılımla devam ediyor.


Sporcuların temel atletizm branşlarında gelişimlerini desteklemek amacıyla gerçekleştirilen antrenmanlarda, katılımcılara dayanıklılık, sürat ve koordinasyon çalışmaları yaptırılıyor. Korkut İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cihat Duygu, gençlerin spora yönlendirilmesinin önemine dikkat çekerek, "Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları kapsamında yürüttüğümüz atletizm antrenmanlarımız, Korkut Futbol Sahası’nda uzman antrenörlerimiz eşliğinde yoğun bir katılımla devam ediyor. İlçemizde spor kültürünü güçlendirmek, çocuklarımızı ve gençlerimizi spora yönlendirmek bizim için büyük önem taşıyor. Bu kapsamda sadece fiziksel gelişim değil, aynı zamanda disiplin, takım ruhu ve azim gibi değerleri de spor aracılığıyla kazandırmayı hedefliyoruz. Atletizm branşı, gençlerimizin hem bireysel hem de fiziksel potansiyellerini keşfetmeleri için önemli bir alan oluşturuyor. Katılımın her geçen gün artması bizleri son derece memnun ediyor. Gençlerimizin enerjisini ve yeteneğini doğru yönlendirmek için çalışmalarımızı yıl boyunca sürdüreceğiz. Sporcularımıza, antrenörlerimize ve destek veren tüm ailelere teşekkür ediyorum. İnancımız odur ki; Korkut’tan da geleceğin milli sporcuları yetişecektir" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER