Gündem

Malatya’nın yüksek kesimlerinde kar

MALATYA'DA YÜKSEK RAKIMLI KIRSAL BÖLGELERDE TİPİ ŞEKLİNDE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLURKEN, YER YER ULAŞIMDA AKSAMALAR YAŞANDI.

Malatya’nın yüksek kesimlerinde kar
29-03-2026 21:58

Malatya’da yüksek rakımlı kırsal bölgelerde tipi şeklinde kar yağışı etkili olurken, yer yer ulaşımda aksamalar yaşandı.


Malatya’nın kırsal bölgelerinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Kentin en fazla kar alan bölgelerinden olan yaklaşık 1800 rakımlı Akçadağ ilçesine bağlı Kozluca Mahallesi’nde kar ve tipi sonrası çevre beyaza büründü. Kar yağışı ve tipiyle birlikte bazı bölgelerde ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşandı.


Yetkililer, yağışların devam edebileceğini belirterek, vatandaşları ve sürücüleri buzlanma, tipi ve olumsuz hava şartlarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER