Kültür Sanat

Manisa Büyükşehir’den Alaybey ve Laleli pazarlarında aşure ikramı

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MUHARREM AYI DOLAYISIYLA ALAYBEY VE LALELİ PAZARLARINDA KURULAN STANTLARDA VATANDAŞLARA TOPLAM 2 BİN KİŞİLİK AŞURE DAĞITILDI.

Manisa Büyükşehir’den Alaybey ve Laleli pazarlarında aşure ikramı
11-07-2026 17:39

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla Alaybey ve Laleli pazarlarında kurulan stantlarda vatandaşlara toplam 2 bin kişilik aşure dağıtıldı.


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla il genelinde gerçekleştirdiği aşure ikramlarına devam ediyor. Birlik, beraberlik ve paylaşma geleneğini yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Alaybey ve Laleli pazarlarında vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi ekipleri tarafından kurulan stantlarda vatandaşlara toplam 2 bin kişilik aşure dağıtıldı. Muharrem Ayı’nın manevi atmosferine uygun olarak gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlar ikramlardan faydalanırken, paylaşma ve dayanışma kültürünün önemine dikkat çekildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER