Marmaris

Marmaris’te çöp konteyneri alev aldı, esnaf söndürdü

 Marmaris, Tepe Mahallesi 77 Sokak’ta bulunan bir çöp konteyneri, içine atıldığı düşünülen yanıcı bir madde nedeniyle kısa sürede alev aldı.

Marmaris’te çöp konteyneri alev aldı, esnaf söndürdü
15-01-2026 17:12
15-01-2026 17:14

 Marmaris, Tepe Mahallesi 77 Sokak’ta bulunan bir çöp konteyneri, içine atıldığı düşünülen yanıcı bir madde nedeniyle kısa sürede alev aldı. Konteynerden yükselen alevleri fark eden mahalle esnafı, ellerine aldıkları kova ve damacana sularla yangına müdahale ederek alevleri söndürdü.

Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, konteynerde maddi hasar oluştu. Yangının büyümeden kontrol altına alınması olası bir tehlikenin önüne geçti.

Yetkililer, özellikle mahalle aralarında yanar halde soba külü, mangal külü ve benzeri maddelerin çöp konteynerlerine atılmaması konusunda vatandaşları uyardı. Bu tür maddelerin kısa sürede tutuşarak yangına neden olabileceği, hem çevre hem de can güvenliği açısından ciddi risk oluşturduğu vurgulandı.


Editor : GÜLDEMET KIZIL
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER