Gündem

Marmaris'ten PKK'nın Açıklamasına Sert Tepki

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Marmaris Şubesi, PKK'nın sözde "silah bırakma" ve "kendini feshetme" açıklamasını kınayarak, terörle mücadelenin kararlılıkla sürmesi gerektiğini vurguladı ve bu konuda 17 Mayıs Cumartesi saat 11:30'da basın açıklaması yapacağını duyurdu.

 Marmaris'ten PKK'nın Açıklamasına Sert Tepki
17-05-2025 11:49
17-05-2025 16:11
MUĞLA

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Marmaris Şubesi, 12 Mayıs 2025 tarihinde terör örgütü PKK tarafından yapılan sözde "silah bırakma" ve "kendini feshetme" açıklamasına sert bir şekilde tepki gösterdi. Dernek tarafından yapılan basın açıklamasıyla, bu tür söylemlerin milletin vicdanında hiçbir karşılık bulmadığı vurgulandı.

ADD Marmaris Şubesi,"12 Mayıs 2025 tarihinde, terör örgütü PKK'nın sözde "silah bırakma" ve "kendini feshetme" açıklaması, milletimizin vicdanında hiçbir karşılık bulmamıştır. Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne ve milletimizin birliğine kasteden bu örgüt ve destekçileriyle mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.
Atatürkçü Düşünce Derneği olarak, terörün hiçbir türüne geçit vermeyeceğimizi, terörle mücadelede devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha kamuoyuna ilan ediyoruz.
Bu tür açıklamalar, terör örgütünün meşruiyet kazanma çabalarının bir parçasıdır ve kabul edilemez. Terörle mücadelede tavizsiz duruşumuzdan asla ödün vermeyeceğiz.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin üniter yapısı, laik ve demokratik karakteri, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda korunacaktır. Bu doğrultuda, terör örgütlerinin ve destekçilerinin her türlü girişimine karşı mücadelemiz sürecektir."  dedi.

ADD Marmaris Şubesi, bu konudaki düşüncelerini ve kararlılıklarını kamuoyuyla paylaşmak üzere 17 Mayıs 2025 Cumartesi günü saat 11:30'da basın açıklaması yapacağını duyurdu ve tüm duyarlı vatandaşları bu açıklamaya davet etti.


Editor : Arzu BARIŞKANER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER