Asayiş

Menteşe’de şiddetli Fırtınada ağaç devrildi, trafik durdu

MUĞLA’NIN MENTEŞE İLÇESİ UĞUR MUMCU BULVARI’NDA FIRTINA NEDENİYLE DEVRİLEN AĞAÇ YOLU KAPATTI, TRAFİK TAMAMEN DURDU; BÖLGEYE EKİPLER SEVK EDİLDİ.

Menteşe’de şiddetli Fırtınada ağaç devrildi, trafik durdu
26-01-2026 17:59

Muğla’nın Menteşe ilçesi Uğur Mumcu Bulvarı’nda fırtına nedeniyle devrilen ağaç yolu kapattı, trafik tamamen durdu; bölgeye ekipler sevk edildi.


Muğla’da Menteşe ilçesinde akşak saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle Uğur Mumcu Bulvarı’nda bir ağaç yolun ortasına devrildi. Devrilen ağaç nedeniyle bulvar tek yönlü olarak trafiğe kapandı.


İhbar üzerine bölgeye trafik ekipleri, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi. Ekipler, ağacın kaldırılması ve yolun yeniden trafiğe açılması için çalışma başlattı. Olay nedeniyle bölgede uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik akışı tamamen durdu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER