Asayiş

Mersin’de 1,5 milyar lira değerinde 116 bin kaçak kol saati ele geçirildi

MERSİN’DE GÜMRÜK MUHAFAZA EKİPLERİNCE DÜZENLENEN OPERASYONDA PİYASA DEĞERİ YAKLAŞIK 1,5 MİLYAR TL OLAN 116 BİN 50 ADET KAÇAK KOL SAATİ ELE GEÇİRİLDİ.

Mersin’de 1,5 milyar lira değerinde 116 bin kaçak kol saati ele geçirildi
03-02-2026 18:17

Mersin’de gümrük muhafaza ekiplerince düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 1,5 milyar TL olan 116 bin 50 adet kaçak kol saati ele geçirildi.


Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürütülen hassas, titiz ve takipli çalışmalar neticesinde önemli bir kaçakçılık olayını ortaya çıkardı. Yapılan çalışmalarda, çeşitli markalara ait taklit olduğu belirlenen 116 bin 50 kol saatine el konuldu.


Olayla ilgili olarak Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli tahkikat başlatıldığı bildirildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER