Genel

Milas’ta Yeni Yol ve Parke Kaplama Çalışmaları Başlıyor

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, ilçede başlatılacak yol açım, parke kaplama ve altyapı düzenleme çalışmaları öncesinde saha incelemelerinde bulundu.

Milas’ta Yeni Yol ve Parke Kaplama Çalışmaları Başlıyor
06-11-2025 13:08
06-11-2025 13:09

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, ilçede yürütülen ve planlanan altyapı çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor. İlçe genelinde yoğun bir ziyaret programı sürdüren Başkan Topuz, ulaşımı daha konforlu ve güvenilir hale getirmek amacıyla hayata geçirilecek yol açım ve parke kaplama projeleri öncesinde saha incelemeleri gerçekleştirdi.

 

Başkan Yardımcısı Bülent Sezgin ve Fen İşleri Müdürü Tunahan Gökkara ile birlikte sahada incelemelerde bulunan Başkan Topuz, yapılması gereken çalışmalarla ilgili ekiplerine talimatlar verdi ve planlama notları aldı.

Bahçelievler ve Menteş bölgelerini Cumhuriyet Mahallesi’ne bağlayacak yeni yol açım çalışmasını yerinde inceleyen Topuz, projenin tamamlanmasıyla mahalleler arası ulaşımın kolaylaşacağını belirtti. “Çalışmalar kısa sürede başlayacak. Bu proje, bölge halkımız için önemli bir ulaşım kolaylığı sağlayacak,” dedi.

Başkan Topuz, Güneş ve Hacıabdi Mahallelerinde doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde başlayacak parke kaplama faaliyetleri öncesinde de alan incelemelerinde bulundu. Ayrıca, yapımı süren Hurdacılar Çarşısı’nı ziyaret ederek duvar örme çalışmalarını yerinde denetledi ve ekiplerden bilgi aldı.

Ziyaretlerinin ardından sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, “İlçemizde ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek için yeni yollar açıyor, mevcut yollarda üstyapı çalışmalarına başlıyoruz. Hizmetlerimizi hızla tamamlayıp vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. Çalışmalarımız tüm Milaslı hemşehrilerimize hayırlı olsun,” ifadelerini kullandı.


Editor : NUR DÜZEN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER