Siyaset

Milli Savunma Bakanı Güler, Katarlı mevkidaşı Hassan bin Ali Al Thani ile görüştü

MİLLİ SAVUNMA BAKANI YAŞAR GÜLER, RESMİ TEMASLARDA BULUNMAK ÜZERE GİTTİĞİ DOHA'DA KATAR BAŞBAKAN YARDIMCISI VE SAVUNMA BAKANI ŞEYH SAUD BİN ABDULRAHMAN BİN HASSAN BİN ALİ AL THANİ İLE BİR ARAYA GELDİ.

Milli Savunma Bakanı Güler, Katarlı mevkidaşı Hassan bin Ali Al Thani ile görüştü
07-10-2025 14:14

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Doha’da Katar Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Şeyh Saud bin Abdulrahman bin Hassan bin Ali Al Thani ile bir araya geldi.


Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Katar’da temaslarına başladı. Güler, başkent Doha’da Katar Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Şeyh Saud bin Abdulrahman bin Hassan bin Ali Al Thani ile görüştü. Bakan Yaşar Güler, Katar Savunma Bakanı Al Thani tarafından askeri törenle karşılanırken, her iki bakan daha sonra baş başa görüşme gerçekleştirdi. Bakanlar baş başa görüşme sonrası heyetler arası görüşmeye başkanlık etti. Heyetler arası görüşmede Bakan Yaşar Güler’in beraberinde Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu da yer aldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER