Asayiş

Milyonluk kaçakçılık polise takıldı

ŞANLIURFA'DA PİYASA DEĞERİ 9 MİLYON 600 BİN LİRA OLAN 645 ADET GÜMRÜK KAÇAĞI CEP TELEFONU ELE GEÇİRİLDİ. GÖZALTINA ALINAN 2 ZANLIDAN 1'İ TUTUKLANIRKEN DİĞERİ İSE ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI.

Milyonluk kaçakçılık polise takıldı
20-10-2025 15:09

Şanlıurfa’da piyasa değeri 9 milyon 600 bin lira olan 645 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 zanlıdan 1’i tutuklanırken diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, seyir halindeki bir aracı takibe aldı. Aracı durduran ekipler, taban kısmında gümrük kaçağı cep telefonları olduğunu belirledi. Demir kesme makinesi kullanarak aracın arka kısmındaki bölmeye ulaşan ekipler piyasa değeri 9 milyon 600 bin lira olan 645 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirdi. Gözaltına alınan 2 zanlıdan 1’i çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER