Genel

MSB: "Somali Deniz Görev Grubu unsurları, sondaj gemilerine refakat ve karakol desteğine devam ediyor"

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI (MSB) SOMALİ DENİZ GÖREV GRUBU PAYLAŞIMINDA, ÇAĞRI BEY, KORKUT, ALTAN VE SANCAR SONDAJ GEMİLERİNE REFAKAT VE KARAKOL DESTEĞİNİN DEVAM ETTİĞİNİ AÇIKLADI.

MSB: "Somali Deniz Görev Grubu unsurları, sondaj gemilerine refakat ve karakol desteğine devam ediyor"
22-05-2026 19:47

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Somali Deniz Görev Grubu unsurlarının, Çağrı Bey, Korkut, Altan ve Sancar sondaj gemilerine refakat ve karakol desteğinin devam ettiğini açıkladı.


MSB sosyal paylaşım sitesinden yapılan paylaşımda, "Somali Deniz Görev Grubu unsurları, Çağrı Bey sondaj gemisi ile Korkut, Altan ve Sancar destek gemilerine refakat ve karakol desteğine devam ediyor" ifadelerine yer verildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER