Genel

Muğla’nın hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak?

Menteşe’de yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle 19 ve 21 Şubat tarihlerinde Kötekli ve Ortaköy mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

Muğla’nın hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak?
17-02-2026 14:16
17-02-2026 16:56

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yatırım tesislerinin devreye alınması kapsamında planlı elektrik kesintileri uygulanacak. 
Kesintilerden özellikle Kötekli Mahallesi ve Ortaköy Mahallesi ile bölgede bulunan özel trafolu müşteriler etkilenecek. Yapılan açıklamaya göre, 19 Şubat 2026 Perşembe günü saat 09.00 ile 15.00 arasında Kötekli Mahallesi ve özel trafolu abonelerde enerji kesintisi uygulanacak. Aynı gün 10.00 ile 16.00 saatleri arasında ise Kötekli Mahallesi’nin yanı sıra Ortaköy Mahallesi’nde de elektrik kesintisi yapılacak. Ayrıca 21 Şubat 2026 Cumartesi günü 09.00 ile 15.00 saatleri arasında Kötekli Mahallesi ve özel trafolu müşterilerde yeniden planlı kesinti gerçekleştirilecek.
Yetkililer, kesintilerin yatırım tesislerinin devreye alınması amacıyla yapılacağını belirterek, vatandaşların belirtilen saat aralıklarında gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıda bulundu. Elektriklerin, çalışmaların planlanan süreden önce tamamlanması halinde daha erken verilebileceği ifade edildi.


Editor : NUR DÜZEN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER