Turizm

İSTANBUL'DAN EDİNBURGH'A 1 EURO'YA UÇUŞ BAŞLIYOR!

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Edinburgh'a haftada iki gün düzenlenecek seferlerle yeni bir hattı hizmete sunuyor. Başlangıçta vergiler hariç 1 Euro kampanyasıyla biletler satışa çıkacak.

İSTANBUL'DAN EDİNBURGH'A 1 EURO'YA UÇUŞ BAŞLIYOR!
10-05-2024 16:19
10-05-2024 16:22

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile İskoçya'nın başkenti Edinburgh arasındaki bağlantıyı güçlendirmeye devam ediyor. Şirket, İskoçya'daki ilk uçuş noktası olan Edinburgh'a haftanın iki günü düzenlenecek seferlerle yolcularına hizmet sunacak.

Yeni hattın açılışı 27 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilecek ve biletler, vergiler hariç sadece 1 Euro kampanya fiyatıyla satışa sunulacak. Ancak bu özel kampanya, 10-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak ve sınırlı sayıda, toplamda 2.500 koltuk için geçerli olacak.

Pegasus'un İstanbul Sabiha Gökçen'den Edinburgh'a düzenleyeceği uçuşlar, Perşembe ve Pazar günleri saat 11:40'ta kalkacak. Edinburgh Havalimanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen'e ise yine aynı günler saat 15:30'da gerçekleştirilecek olan seferlerle bağlantı sağlanacak.

Pegasus Hava Yolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Onur Dedeköylü, yeni hattın açılışıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Pegasus Hava Yolları olarak, Türkiye'nin turizm potansiyeline katkıda bulunmaya devam ediyoruz. İstanbul ve Edinburgh'u birbirine bağlamaktan mutluluk duyuyoruz ve bu deneyimi misafirlerimize en avantajlı fiyatlarla sunmanın gururunu yaşıyoruz." şeklinde konuştu.


Editor : Arzu BARIŞKANER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER