Eğitim

Okullarda cumhuriyet coşkusu

MANİSA GENELİNDEKİ OKULLARDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI. ŞEHZADELER İLÇESİNDE DR. ÖMER FARUK MERİÇ İLKOKULU’NDA DÜZENLENEN TÖRENE AHMET BEDEVİ MAHALLESİ MUHTARI TURAN ŞAHİN VE DR. ÖMER FARUK MERİÇ ORTAOKULU MÜDÜRÜ SERKAN DOĞAN DA KATILDI.

Okullarda cumhuriyet coşkusu
29-10-2025 14:40

Manisa’daki okullarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Öğrenciler kırmızı-beyaz kıyafetleri ve bayraklarıyla hazırladıkları gösterilerle büyük alkış topladı.


Manisa genelindeki okullarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Şehzadeler ilçesinde Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu’nda düzenlenen törene Ahmet Bedevi Mahallesi Muhtarı Turan Şahin ve Dr. Ömer Faruk Meriç Ortaokulu Müdürü Serkan Doğan da katıldı.


Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Barış Karataş, Cumhuriyet’in 102. yılını kutlamanın büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, bu günün Türk milletinin tarihindeki önemine dikkat çekti. Öğrenciler kırmızı-beyaz kıyafetleri ve ellerinde Türk bayraklarıyla hazırladıkları gösterilerle izleyenlerden büyük alkış aldı.


Etkinlik, öğrenciler ve öğretmenlerin ortak çalışmasıyla Cumhuriyet’in gücünü ve Türk milletinin birliğini gözler önüne sererken, genç nesillerin Cumhuriyet bilincini kazanması açısından da büyük önem taşıdı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER