Asayiş

Otobüslerde emniyet kemeri denetimi yapıldı

Manisa il emniyet müdürlüğü trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü ile ilçe trafik birimlerince 24-29 temmuz 2025 tarihleri arasında terminallerde otobüslere yönelik emniyet kemeri denetimi ve bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi.

Otobüslerde emniyet kemeri denetimi yapıldı
31-07-2025 08:44

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile ilçe trafik birimlerince 24-29 Temmuz 2025 tarihleri arasında terminallerde otobüslere yönelik emniyet kemeri denetimi ve bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi.


Manisa il genelinde 18 ekip ve 37 personelin katılımıyla yapılan uygulamalarda toplam 212 otobüs ve sürücüsü kontrol edilirken, 3 bin 546 yolcuya emniyet kemeri kullanımıyla ilgili bilgilendirme yapıldı. Denetimlerde kurallara uymayanlara toplam 4 bin 889 TL idari para cezası uygulandığı belirtildi.


Emniyet kemeri kullanımının hayati önem taşıdığına dikkat çeken ekipler, benzer denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini vurguladı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER