Gündem

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE İSTANBUL’DA BÜYÜK BULUŞMA

Otomotiv satış sonrası endüstrisini bir araya getiren Automechanika Istanbul Fuarı’na 35 farklı ülkeden bin 400'ün üzerinde katılımcıyı 50 binden fazla kişi ziyaret etti.

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE İSTANBUL’DA BÜYÜK BULUŞMA
27-05-2024 14:01
27-05-2024 14:04

Otomotiv satış sonrası endüstrisini bir araya getiren Automechanika Istanbul Fuarı, bu yıl da büyük bir katılımla karşılandı. Messe Frankfurt İstanbul ve Hannover Fairs Turkey iş birliğiyle İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuar, 35 farklı ülkeden 1.400'ün üzerinde katılımcı firmaya ev sahipliği yaptı. Fuarı tüm dünyadan toplam 50 binden fazla kişi ziyaret etti ve sektördeki yenilikleri, trendleri ve iş fırsatlarını yakından inceleme fırsatı buldu.

 

KATILIMCILAR YENİ PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Türkiye'nin en büyük uluslararası ticaret fuarı ve otomotiv satış sonrası endüstrisinin bölgedeki en büyük buluşması olan Automechanika Istanbul, 23–26 Mayıs tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Fuarda bir araya gelen firmalar sektör dinamiklerini değerlendirirken, oto ekspertiz sektörüne yenilik getirecek çözümler de sunuldu. Automechanika İstanbul, her yıl olduğu gibi bu yıl da otomotiv sektörünün profesyonellerini bir araya getirerek bilgi alışverişine, yeniliklerin tanıtılmasına ve iş fırsatlarının değerlendirilmesine olanak tanıdı.

 


Editor : Mustafa SARIİPEK (Yayın Danışmanı)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER