Asayiş

Pazarda cüzdan hırsızlığı iddiası polisi harekete geçirdi

CÜZDAN HIRSIZLIĞI POLİS EKİPLERİNİ HAREKETE GEÇİRDİ.

Pazarda cüzdan hırsızlığı iddiası polisi harekete geçirdi
15-03-2026 13:16

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde çarşamba günleri kurulan semt pazarında bir kişinin cüzdanının çalındığı iddia edildi. Olayın ardından pazarda görev yapan sivil polis ve asayiş ekipleri harekete geçti.


Edinilen bilgilere göre, alışveriş yapmak için pazara gelen bir vatandaş, cüzdanının yerinde olmadığını fark ederek durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine pazarda devriye görevinde bulunan sivil polisler ile asayiş ekipleri bölgede çalışma başlattı.


Ekipler, cüzdanın bulunması ve şüpheli ya da şüphelilerin tespit edilmesi amacıyla pazar çevresinde araştırma yaparken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.


Yetkililer, vatandaşları özellikle kalabalık alanlarda cüzdan ve kişisel eşyalarını korumaları konusunda dikkatli olmaları yönünde uyardı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER