Asayiş

Polis uyarıya geldi, "ahtım var, benzin döküp yakacağım" dedi

AKSARAY’DA CADDEYİ ADETA SANAYİ DÜKKANINA ÇEVİRİP ARAÇ KAPORTA TAMİRİ YAPARAK GÜRÜLTÜ NEDENİYLE POLİSE BİLDİRİLEN ŞAHIS, KENDİSİNİ UYARMAYA GELEN POLİSLERE, "10 LİTRE BENZİN, 150 GRAM YANIK YAĞ VAR. AHTIM VAR BENZİN DÖKÜP CAYIR CAYIR YAKACAĞIM" DEDİ. AYNI ŞAHIS, GEÇTİĞİMİZ AĞUSTOS AYINDA TANKA BENZETTİĞİ OTOMOBİLİYLE ASKERİ KAMUFLAJLI HALDE YAKALANARAK EHLİYETİNE EL KONULMUŞTU.

Polis uyarıya geldi, "ahtım var, benzin döküp yakacağım" dedi
23-11-2025 16:43

Aksaray’da caddeyi adeta sanayi dükkanına çevirip araç kaporta tamiri yaparak gürültü nedeniyle polise bildirilen şahıs, kendisini uyarmaya gelen polislere, "10 litre benzin, 150 gram yanık yağ var. Ahtım var benzin döküp cayır cayır yakacağım" dedi. Aynı şahıs, geçtiğimiz Ağustos ayında tanka benzettiği otomobiliyle askeri kamuflajlı halde yakalanarak ehliyetine el konulmuştu.


Olay, Büyük Bölcek Mahallesi Büyük Bölcek Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde araç kaporta tamiri yapan Fatih M. (48) çekiç ve keserle kaportada yaptığı düzeltme nedeniyle gürültüye neden olurken, bu durumdan rahatsız olan vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese gelen polis ekipleri şahsı şikayet olduğu ve gürültüyü kesmesi yönünde uyardı. Ancak Fatih M. isimli şahıs kendisini şikayet eden vatandaşlardan yakınarak polis memuruna, "Reis, bu araba benim değil bir garibanın. Ben de halk adamıyım, ‘Gel para pul istemiyorum’ dedim. Şurada 15 dakikalık işim kaldı. Siz de idare edin. Benim herhangi bir çıkarım yok buradan" dedi. Polis memurunun, "Vatandaşlar rahatsız oluyor" demesi üzerine Fatih M., "Bu vatandaşlar nasıl bir vatandaş. Yemin ediyorum depoda 10 litre benzin var, 150 gram yanık yağ var. Benzin döküp cayır cayır yakacağım ahtım var" diye ilginç bir cevap verdi.


Fatih M. isimli şahıs, geçtiğimiz Ağustos ayında da adeta tanka çevirdiği Tofaş Kartal marka aracıyla gündeme gelmiş, araç polis ekiplerince yakalanarak trafikten men işlemlerinin ardından otoparka çektirilmişti. Askeri kamuflaj ile yakalanan Fatih M.’nin ise ehliyetine 2 ay süreyle el konularak 8 bin 306 lira para cezası kesilmişti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER