Düzce Organize Sanayi Korumalı İş Merkezi (DOSKİM) projesinde bina yapım işi için hafriyat çalışmalarının yakın zamanda başlayacağı bildirildi.
Projenin yürütme kurulu toplantısı, Düzce Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSB) gerçekleştirildi. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü başkanlığında düzenlenen toplantıya, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.
Toplantıda, proje sürecinin idari ve teknik yönetimiyle ilgili görevlendirmeler yapıldı. Bu kapsamda, DTSO Genel Sekreter Yardımcısı Engin Çavuş "program yöneticisi", Düzce Belediyesi İmar Müdürlüğü personeli Berat Kabak ise "teknik yönetici" olarak belirlendi.
Görüşmede, DOSKİM hizmet binası inşaatının hafriyat çalışmalarına kısa süre içerisinde başlanması kararlaştırıldı. Projenin takibi ve sürecin sağlıklı yürütülmesi amacıyla yürütme kurulu toplantılarının aylık periyotlarla tekrarlanması konusunda mutabakata varıldı.
HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA