Asayiş

Reklam panosunda mahsur kalan kediyi itfaiye kurtardı

Hatay’ın iskenderun ilçesine bağlı sarıseki mahallesi’nde bir iş yerinin reklam panosuna sıkışan kedi, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu kurtarıldı.

Reklam panosunda mahsur kalan kediyi itfaiye kurtardı
07-10-2025 08:47

Hatay’da bir iş yerinin reklam panosuna sıkışan kedi, itfaiye ekiplerinin titiz çalışmasıyla kurtarıldı.


Edinilen bilgiye göre, İskenderun ilçesine bağlı Sarıseki Mahallesi’nde bir işletmenin dış cephesinde bulunan reklam panosundan kedi sesi duyan vatandaşlar durumu hemen itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, kediyi bulunduğu yerden çıkarmak için çalışma başlattı.


Ekipler, panoyu dikkatli bir şekilde sökerek kısa sürede kediyi bulunduğu yerden kurtardı. Korktuğu gözlenen kedi, yapılan kontrollerin ardından sahibine teslim edildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER