Kültür Sanat

Sakarya’da tasavvuf nağmeleri

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN RAMAZAN AYI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA TASAVVUF MUSİKİSİ KONSERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Sakarya’da tasavvuf nağmeleri
05-03-2026 16:30

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında tasavvuf musikisi konseri gerçekleştirildi. Ziya Taşkent Konser Salonu’nda düzenlenen programda ses sanatçısı Tarık Genç ve Çamlıca Camii İmam Hatibi Hafız Yunus Balcıoğlu dinleyicilerle buluştu.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı etkinlik takvimi doğrultusunda vatandaşlara yönelik programlarını sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen programda, tasavvuf musikisinin bilinen eserleri ve ilahiler seslendirildi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Alpay Şirin ve çok sayıda vatandaşın takip ettiği programda, sanatçı Tarık Genç’e Hafız Yunus Balcıoğlu eşlik etti. Katılımcıların ilgiyle izlediği gecede, Ramazan ayının ruhuna uygun eserler icra edildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER