Ekonomi

Salihli bakkallarda yeni başkan mazbatasını aldı

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDEKİ BAKKALLAR ESNAF ODASI’NIN YENİ BAŞKANI ÖZCAN ÇETİN, MAZBATASINI ALARAK GÖREVİNE RESMEN BAŞLADI.

Salihli bakkallarda yeni başkan mazbatasını aldı
14-01-2026 16:07

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Bakkallar Esnaf Odası’nın yeni Başkanı Özcan Çetin, mazbatasını alarak görevine resmen başladı.


Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen olağan genel kurulda Salihli Bakkallar Esnaf Odası Başkanlığı’na seçilen Özcan Çetin, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Müdürü Yaylagül Özer’den alarak görevine başladı.


Esnafa en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını belirten Başkan Çetin, "Allah bizi bu görevimizle utandırmasın. İnşallah layıkıyla, gönlümüzdeki hizmeti tüm esnafımıza sunacağız. Bu oda herkesin. Bundan sonra işimiz gücümüz esnafımıza en iyi hizmeti etmektir" dedi.


Salihli Bakkallar Esnaf Odası’nın Beyaz Düğün Salonu’nda yapılan kongrede başkanlık için Özcan Çetin, İsmail Ünlü ve Seyfettin Toker yarıştı. Kongrede kullanılan 637 oyun 351’ini alan Özcan Çetin oda başkanlığına seçilirken, İsmail Ünlü 247, Seyfettin Toker ise 36 oy aldı. 3 oy ise geçersiz sayıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER