Asayiş

Samsun’da denizde boğulma tehlikesi geçiren yaşlı adam hastanelik oldu

Samsun'da serinlemek için giydiği denizde boğulma tehlikesi geçiren 75 yaşındaki şahıs, cankurtaranlar tarafından denizden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

Samsun’da denizde boğulma tehlikesi geçiren yaşlı adam hastanelik oldu
28-08-2025 12:46

Samsun’da serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren yaşlı adam, cankurtaranlarca sudan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.


Olay, Atakum ilçesi Taflan Camii Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, serinlemek için Karadeniz’e giren 75 yaşlarındaki Abdullah P., akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Cankurtaranlar tarafından denizden çıkartılan yaşlı adam, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Abdullah P.’yi kurtarmak için denize atlayan yakını Mehmet P. de dalganın kayalıklara çarpması sonucu ayaklarından yaralandı. Hastaneye gitmek istemeyen Mehmet P.’ye ambulansta ilk müdahalesi yapıldı.


Polis olayla ilgili inceleme başlattı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER