Asayiş

Samsun’da masaj salonlarına "insan ticareti ve fuhuş operasyonu": 7 gözaltı

Samsun'da spa merkezi diye adşandırılan masaj salonlarına polis tarafından düzenlenen operasyonunda " insan ticareti" ile "fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek" suçlarından 3'ü kadın 7 kişi gözaltına alındı.

Samsun’da masaj salonlarına "insan ticareti ve fuhuş operasyonu": 7 gözaltı
05-05-2025 11:04

Samsun’da masaj salonlarına polis tarafından düzenlenen operasyonda. "insan ticareti" ile "fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek" suçlarından 3’ü kadın 7 kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince, "insan ticareti" ile "fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek" suçlarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Atakum ilçesinde faaliyet gösteren 2 SPA merkezine (masaj salonu) eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 3’ü kadın 7 kişi gözaltına alındı. 3’ü yabancı uyruklu olmak üzere toplam fuhuş için pazarlanan 22 kadın mağdur sıfatıyla emniyete götürülerek ifadeleri alındı.


Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünde sorgulanan 7 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER