Asayiş

Samsun’da peş peşe iki uyuşturucu operasyonu

SAMSUN’DA NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE CANİK VE İLKADIM İLÇELERİNDE DÜZENLENEN İKİ AYRI OPERASYONDA SENTETİK ECZA VE SENTETİK KANNABİNOİD ELE GEÇİRİLİRKEN, 2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.

Samsun’da peş peşe iki uyuşturucu operasyonu
16-02-2026 14:04

Samsun’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Canik ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen iki ayrı operasyonda sentetik ecza ve sentetik kannabinoid ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Y.Y. (23) isimli şahsın üzerinde ve ikametinde arama yapıldı. Yapılan aramada toplam 797 adet sentetik ecza ele geçirilirken şüpheli gözaltına alındı.


İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen diğer operasyonda ise F.K. (40) isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 59,20 gram sentetik kannabinoid maddesi (bonzai) ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli F.K. ve Y.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER