Eğitim

SANKO Okulları öğrencilerinin Jimnastik başarısı

GAZİANTEP GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN "OKUL SPORLARI ARTİSTİK JİMNASTİK İL MÜSABAKASI"NDA SANKO OKULLARI KÜÇÜK KIZLAR TAKIMI İL BİRİNCİSİ, YILDIZ KIZLAR TAKIMI İSE İL İKİNCİSİ OLDU.

SANKO Okulları öğrencilerinin Jimnastik başarısı
12-03-2026 13:27

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Okul Sporları Artistik Jimnastik İl Müsabakası"nda SANKO Okulları Küçük Kızlar Takımı il birincisi, Yıldız Kızlar Takımı ise il ikincisi oldu.


Maya Kayın, Esma İnce Tahtacı, Rüya Kuzuoğlu ve Mira Akın’dan oluşan SANKO Okulları Küçük Kızlar Takımı, Mehmet Vehbi Dinçerler Jimnastik Salonunda düzenlenen müsabakada il birinciliği kazandı.


Yıldız Kızlar Takımında ise Selin Sakmak, Elif Tavşancıl ve Arya Sakıcı il ikinciliğ elde etti.


SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerini ve emeği geçen öğretmenlerini kutlayarak Türkiye şampiyonasında başarılar diledi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER