İnsan

Şehit polis için Bafra’da mevlit okutuldu

AZAR GÜNÜ MEYDANA GELEN OLAYDA GÖREV BAŞINDA ŞEHİT OLAN VE DÜN TEKİRDAĞ’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANAN ŞEHİT POLİS MEMURU ERKAN TÜTÜNCÜLER’İN AZİZ HATIRASI İÇİN BAFRA’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAMDA KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ YAPILDI, DUALAR EDİLDİ. VATANDAŞLAR VE EMNİYET TEŞKİLATI MENSUPLARI ŞEHİDİN RUHU İÇİN ELLERİNİ SEMAYA KALDIRDI. PROGRAMDA KONUŞMALAR VE DUALAR EŞLİĞİNDE ŞEHİDİN AİLESİ VE YAKINLARINA TAZİYELER İLETİLDİ. KATILIMCILAR, ŞEHİDİN FEDAKÂRLIĞININ UNUTULMAYACAĞINI VURGULAYARAK BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ.

Şehit polis için Bafra’da mevlit okutuldu
19-05-2026 20:58

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde silahlı kavga olayına müdahale ederken şüphelinin ateşli silahla karşılık vermesi sonucu şehit düşen Samsun Bafralı Polis Memuru Erkan Tütüncüler için düzenlenen Mevlid-i Şerif programında duygu dolu anlar yaşandı.


Pazar günü meydana gelen olayda görev başında şehit olan ve dün Tekirdağ’da son yolculuğuna uğurlanan Şehit Polis Memuru Erkan Tütüncüler’in aziz hatırası için Bafra’da gerçekleştirilen programda Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, dualar edildi. Vatandaşlar ve emniyet teşkilatı mensupları şehidin ruhu için ellerini semaya kaldırdı. Programda konuşmalar ve dualar eşliğinde şehidin ailesi ve yakınlarına taziyeler iletildi. Katılımcılar, şehidin fedakârlığının unutulmayacağını vurgulayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.


Programa Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Bafra Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, protokol üyeleri, emniyet personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Samsun Valiliği’nden yapılan paylaşımda, "Aziz Şehidimiz Erkan Tütüncüler ile istiklalimiz ve istikbalimiz uğruna fedayı can eyleyen aziz şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet, makamları ali olsun" ifadelerine yer verildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER