Sağlık

Siirt’te ’Ailemiz İstikbalimiz’ temalı kortej yürüyüşü gerçekleşti

Siirt'te 15 mayıs 2024 tarihinde, aile ve sosyal hizmetler bakanlığı tarafından düzenlenen 'ailemiz istikbalimiz' temalı kortej yürüyüşü gerçekleşti.

Siirt’te ’Ailemiz İstikbalimiz’ temalı kortej yürüyüşü gerçekleşti
15-05-2024 12:24
7,12,17,9,4,46,47,14,13

Siirt’te 15 Mayıs 2024 tarihinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen ’Ailemiz İstikbalimiz’ temalı kortej yürüyüşü gerçekleşti.


Aile haftası olan 15-21 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen yürüyüş, aile ve değerlerine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirildi. Siirt Merkez Kampüsü önünde başlayan kortej, renkli görüntülere sahne oldu. İl Müdürlüğü, kamu kurum ve kuruluşlarının personelleri ve ailelerin katılımıyla gerçekleşen yürüyüş, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında sona erdi. Yürüyüş boyunca katılımcılar, ellerinde pankartlar ile aile birlikteliğinin önemine vurgu yaptı.


Yürüyüşün sonunda 15 Temmuz Demokrasi Meydanında basın açıklaması yapan Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar, aile temeline vurgu yaptı. Sidar; "Buradaki amacımız ailenin önemini vurgulamaktır. Biliyorsunuz toplumumuzun en önemli biri aslında ailelerimizdir. Bu noktada Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak da bizler de ailemizin yapısını güçlendirmek adına çok yönlü sosyal hizmet anlayışıyla çalışmaları yürütüyoruz. İlimiz özelinde de ailemizin yapısını güçlendirmek adına, çok yönlü bir hizmet anlayışıyla teknolojik bağımlığından tutun, aile içi etkili iletişim, etkili ebeveynlik tutumları buna benzer bir takım hizmetleri ailelerimize sunuyoruz. Bu yönde arkadaşlarımıza yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizim gayemiz amacımız ailemizin yapısını daha da güçlendirmek daha sağlıklı bireylerin ortaya çıkmasını sağlamaktır’’ dedi.


Etkinlik 15 Temmuz Meydanında katılımcılar ile çekilen fotoğraf ile sona erdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER