Gündem

Sinop’ta sonbaharda renk cümbüşü yaşanıyor

SİNOP’UN ORMANLARINDA SONBAHARDA RENK CÜMBÜŞÜ YAŞANIYOR. KARADENİZ’DE SONBAHARDA ORMANLARDA OLUŞAN RENK CÜMBÜŞÜ GÖRÜLMEYE DEĞER MANZARALAR OLUŞTURDU.

Sinop’ta sonbaharda renk cümbüşü yaşanıyor
01-11-2025 13:32

Sinop’un ormanlarında sonbaharda renk cümbüşü yaşanıyor. Karadeniz’de sonbaharda ormanlarda oluşan renk cümbüşü görülmeye değer manzaralar oluşturdu.


Karadeniz’de sonbaharda ormanlarda oluşan renk cümbüşü görülmeye değer manzaralar oluşturdu. Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Yılmaz Küçük, mavi ile yeşilin birleştiği doğaya fotoğrafçıları ve doğa turizmcilerini davet etti. Başkan Küçük, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sinop’ta yeşil ve mavinin birleştiği bir ambiyans var. Ormanları güzel. Sinop Karadeniz’in bodrumu biliyorsunuz. Diğer yerlerden farklı olması Karadeniz ikliminin olması. Bol yağmurlu olması. Bu da ormanlara yansıyor. O yüzden bütün misafirlerimizi bu güzel cümbüşü görmeye bekliyoruz" diye konuştu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER