Ekonomi

STSO, yeni nesil akademi programı düzenledi

Sivas ticaret ve sanayi odası, genç yöneticilerin yetiştirilmesi amacıyla ‘yeni nesil akademi’ programı düzenledi.

STSO, yeni nesil akademi programı düzenledi
08-05-2024 15:24
7,12,17,9,4,46,47,14,13

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası, genç yöneticilerin yetiştirilmesi amacıyla ‘Yeni Nesil Akademi’ programı düzenledi.


Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), üye odaklı projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Üyeleri için birçok eğitim ve bilgilendirme toplantısı düzenleyen oda yönetimi, son olarak genç yöneticilerin kendilerini yetiştirmeleri adına ‘Yeni Nesil Akademi’ programı düzenledi.


Akademinin açılış konuşmasını yapan Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, “Bu Akademi, aile işletmesini yeni devralan ya da devralmaya hazırlanan genç yöneticilerin iş ortamına hazırlanması için planlandı. 8 farklı ve özgün başlıkta düzenlenecek olan programın ilk oturumunda, İletişim ve Davranış Bilimleri Uzmanı, Sanat Danışmanı Adnan Erbaş tarafından ‘Liderlik ve Yönetim Becerileri’ eğitimi verilecek. Diğer eğitim modüllerimizin yanı sıra Oda olarak önemsediğimiz bir konu olan ‘Proje Üretme, Proje Geliştirme’ kültürünün, işletmelerde de yaygınlaştırılmasına yönelik eğitimler planlandı” dedi.


Açış konuşmasının ardından İletişim ve Davranış Bilimleri Uzmanı ve Sanat Danışmanı Adnan Erbaş; yöneticilik, liderlik ve iletişim becerileri konularında sunum yaptı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER