Gündem

Tarsus’ta afet sonrası hasar oluşan köy yolları onarıldı

Tarsus belediyesi, kentte etkili olan aşırı yağış ve dolu nedeniyle meydana gelen taşkın ve su baskını sonrası hasar oluşan köy yollarının bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

Tarsus’ta afet sonrası hasar oluşan köy yolları onarıldı
27-05-2024 16:38

Tarsus Belediyesi, kentte etkili olan aşırı yağış ve dolu nedeniyle meydana gelen taşkın ve su baskını sonrası hasar oluşan köy yollarının bakım ve onarımını gerçekleştirdi.


Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından Çokak, Çavuşlu ve Koçmarlı mahallerinde hasar oluşan köy yolları yenilendi. Bozulan yolların tespitini yapan belediye ekipleri, temizledikleri yolların onarımını gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde ulaşımın kısa sürede normale dönmesinden dolayı Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’a teşekkürlerini iletti.


Ekipler, benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını ve bakım çalışmalarının devam edeceğini ifade etti. Tarsus’ta temizlik seferberliği sürüyor


Öte yandan Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de kent genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehrin dört bir yanında yapılan temizlik seferberliği kapsamında mahallelerde, cadde ve sokakları detaylı temizlik yapılarak, vatandaşlara daha sağlıklı ve temiz bir yaşam alanı sunuluyor. Çalışma kapsamında son olarak Ashab-ı Kehf, Yeni Mahalle ve İsmetpaşa Mahallesi’nde temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.


Tarsus Belediye Başkanı Boltaç "Kentimizin daha temiz ve yaşanabilir bir yer olması için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Mücadelemiz daha temiz bir Tarsus için" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER