İnsan

Tayini çıkan sağlık müdürüne kalabalık uğurlama

BİTLİS’TE YAKLAŞIK 1 YIL ÖNCE GÖREVE BAŞLAYAN VE BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE KAZANDIĞI JİNEKOLOJİK ONKOLOJİ YAN DAL İHTİSASI NEDENİYLE GÖREVİNDEN AYRILAN GÖKHAN GÜZELTAŞ’A SAĞLIK ÇALIŞANLARI GÖRKEMLİ BİR UĞURLAMA YAPTI.

Tayini çıkan sağlık müdürüne kalabalık uğurlama
22-10-2025 11:40

Bitlis’te yaklaşık bir yıl önce göreve başlayan ve Başkent Üniversitesi Hastanesinde kazandığı jinekolojik onkoloji yan dal ihtisası nedeniyle görevinden ayrılan İl Sağlık Müdürü Gökhan Güzeltaş’a sağlık çalışanları görkemli bir uğurlama yaptı.


Bitlis İl Sağlık Müdürlüğünde görevi Halk Sağlığı Başkanı Uzm. Dr. Seda Yılmazer’e vekaleten teslim eden Güzeltaş, görevde kaldığı bir yıl içerisinde birlikte çalıştığı personellerle de vedalaştı. İl Sağlık Müdürlüğü önünde toplanan sağlık çalışanlarıyla tek tek vedalaşan Gökhan Güzeltaş, bu süre zarfında birlikte çalıştığı personelden helallik istedi. Alkışlarla müdürlükten ayrılan Güzeltaş, böyle bir uğurlama beklemediğini belirterek, "Bitlis’te 17 Ekim 2024’te göreve başladım. O tarihten bugüne kadar da memleketim için hizmet ettim. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER